De toekomst van Podium X

Vandaag had ik een prettig gesprek. Met Joris van der Poel,  eigenaar van Grapes & olives op de Haagse Veenkade.

Update: Op zondag 2 april vanaf 16:00 uur zullen we proefdraaien in Grapes & Olives, Veenkade 1 inDen Haag. Toegrang is gratis.

Het nieuws dat Podium X stopt in Café Momfer heeft veel reacties losgemaakt. Veel mensen vinden het jammer, een paar mensen zijn ’teleurgesteld’ en een enkeling zag een kans om te onderzoeken of ik bij hem of haar door zou willen gaan. Joris is een van die enkelingen. We hadden eerder al kennisgemaakt zodat we geen totale vreemden voor elkaar waren.

De bedoeling van dit ‘serieuze’ gesprek was kijken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Joris wil graag creatieve, gezellige mensen in zijn zaak en ziet het soort evenementen zoals ik die organiseer als een aanwinst. Daarbij gaf hij aan open te staan voor mijn huidige en toekomstige ideeën en graag mee te denken. Ik vind het een leuke locatie die een hoop mogelijkheden biedt. Ruim, fijne akoestiek, er staat een piano, het is in de leukste buurt van Den Haag, het is dicht bij de tramhalte en, ook niet onbelangrijk,  érg dicht bij mijn woonst.

De uitkomst van ons gesprek is dat ik met ingang van het nieuwe culturele seizoen (september) een maandelijks evenement ga organiseren in Grapes & olives En dat ik voor die tijd een paar proef-evenementen organiseer. Om warm te draaien en iedereen te laten kennismaken.

Méér nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief